Новина



Зліт Учнівських лісництв


13.10.2023 15:58 давність новини: 343 дн.
Категорія: Загальні новини


  12 жовня 2023 року вихованці «Розкішнянського» учнівського лісництва взяли участь в лісівничому івенті «Forest-LAB: бережемо, відновлюємо, пропагуємо!» у рамках обласного етапу зльоту учнівських лісництв Київщини. Захід пройшов на території Національного університету біоресурсів і природокористування. Наші школярі презентували результати своєї природоохоронної роботи,  розповіли про свою діяльність з озеленення й догляду за насадженнями, роботу в розсадниках та участь в соціальних проєктах. Також діти здійснили еко-прогулянку ботанічним садом НУБІП  та відвідали лісівничо-просвітницький центр.  
   Цьогорічний захід не мав призових місць, а був створений виключно для обміну досвіду між юними лісівниками. По закінченню діти отримали подяки, сертифікати а також чудові подарунки.
  Пишаємось своїми учнями та впевнені що лісове господарство України буде у надійних руках свідомих і небайдужих фахівців.
  Також окрема подяка лісничому Ставищенського лісництва Швець Тарасу Олександровичу за підтримку і співпрацю з керівником гуртка і школярами.