Новина



Роз'яснювальна робота серед населення щодо розведення багать.


24.04.2023 10:42 давність новини: 1 р.
Категорія: Загальні новини


З метою попередження пожеж у природних екосистемах працівники Білоцерківського районного управління 22 квітня 2023 року провели рейдове відпрацювання лісової зони в с. Шамраївка та с.Дулицьке Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району.

Під час заходу рятувальники спільно з лісівниками Сквирського лісництва філії «Білоцерківське лісове господарство» ДП «Ліси України» попереджали громадян про небезпеку розведення багать у зелених зонах, на відкритих територіях та поблизу сільгоспугідь, адже ці дії можуть призвести до негативних наслідків. Також кожному проінформованому нагадали про адміністративну відповідальність за випалювання сухої рослинності чи спричинення пожеж в лісах. На завершення розмови усім було роздано застережні листівки з порадами, яких необхідно суворо дотримуватися під час перебування поблизу лісонасаджень.

Громадяни, зі свого боку, запевнили, що постійно дотримуються правил пожежної безпеки, особливо у спекотну погоду, адже розуміють, що від цього залежить їхнє життя та здоров’я.