Новина



Проводимо екскурсію в лісництві


26.06.2023 11:06 давність новини: 1 р.
Категорія: Загальні новини


   В шкільних закладах розпочались канікули а отже це гарний період для екскурсій. Сьогодні вихованці гуртка "Рослини-символи України" відправились у захопливу екскурсію до Веприківського лісництва, де провели в атмосфері лісництва цілий день.
   Ігор Сергійович, лісничий Веприківського лісництва, провів екскурсію дендропарком, розповів багато цікавого про свою «колекцію» голубів. Також діти побували у кабінеті відеоспостережень за лісовими масивами де змогли відчути себе в ролі пожежних спостерігачів. В кабінеті лісничого діти розглядали альбом історії лісництва і слухали цікаві розповіді від лісничого. Але ця екскурсія не лише про теорію. Під пильним наглядом лісівників дітвора із задоволенням спробувала попрацювати спеціальним інвентарем для формування зелених рослин та дізналися як правильно доглядати за деревами, кущами і квітами. А після плідної роботи і цікавих знань пригостились смаженими сардельками, морозивом і погрались у рухливі ігри.! У кінці екскурсії діти отримали пам'ятки про безпечні літні канікули, у яких  були розписані всі правила поведінки.
   Такі мандрівки це не лише цікаві пригоди а й можливість привити любов майбутнім поколінням до лісівничої справи, надавати корисні знання і подарувати можливість насолодитись природою.