Новина



Екологічна стежка Ставищенського лісництва


05.06.2023 13:40 давність новини: 1 р.
Категорія: Загальні новини


   Все відчутнішим стає подих літа і в жаркий сонячний день хочеться відчути прохолоду затінку лісу. Що ж робити якшо є заборона відвідування лісів на період  дії воєнного стану та пожежо-небезпечного періоду? В нас є чудова альтернатива! На  території Ставищенського лісництва, крім рекреаційних пунктів, є «Екологічна стежка», яка вже не один рік приваблює до себе відвідувачів, адже тут є усе для комфортного відпочинку, спілкування з природою та емоційного розвантаження. 
  Старі велетні в зелених шапках привітно кивають головами, простягаючи назустріч своє гілля. Тут віє запашною свіжістю. Легкий вітерець розносить запах трави та духмяних квітів. У літню пору лунають неймовірні трелі птахів. 
   З недавніх пір сюди часто приходять люди, які вимушено залишили свої домівки, втікаючи від війни. Разом з дітками гойдаються на гойдалках, прогулюються тінистими алейками, знайомляться з історією рідного краю. З радістю приходять сюди на екскурсію і вихованці освітніх закладів разом зі своїми педагогами. Галасливій дітворі тут є чим зайнятися:  дитячі гірки, гойдалки, пісочниця, а ще – можливість слухати, спостерігати, згадувати і систематизувати,  брати участь у рухливих пізнавальних іграх і просто спілкуватися з природою.
  Ласкаво просимо завітати до нашої стежки відпочинку.