Новина



Воїн-лісівник


09.08.2023 09:40 давність новини: 1 р.
Категорія: Загальні новини


   Воїн-лісівник Денис Рощупкін: Війна закінчиться тоді, коли ми повернемо своє, а росію примусять капітулювати.
   Розповімо про одного із захисників з нашої філії, працівника лісу, який наважився змінити свій звичний щоденний одяг на піксель і боронить країну від окупантів. Знайомтесь, це 41-річний Денис Рощупкін, лісівник Фастівського лісництва. Цікавий факт – народився і прожив майже 7 років з батьками в Криму.
   Працює в лісовому господарстві з 2001 року. За цей час встиг попрацювати на різних посадах: старшим майстром, майстром лісу, водієм та лісорубом.
    Але 24 лютого у його дім прийшла війна. З перших днів війни, порадившись з родиною, пішов захищати Київщину в складі 114-ої бригади тероборони. Безпосередньо брав участь у визволенні Макарова та інших міст області від російської армії. Наразі є військовим 208-го батальйону тероборони ЗСУ, який обороняє східні рубежі від російських сил.
    За мужність і відвагу, виявлені під час виконання бойових завдань, Дениса відзначено Почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.
   Також наш лісівник мріє швидше повернутися до родини – до дружини Інни та синів Максима і Артема. Як розповідає дружина, пишається своїм чоловіком та батьком, бо той доводить власним прикладом, наскільки велике значення має його рідна земля і те, де будуть жити його діти після війни. Разом з тим, з нетерпінням чекає миті, щоб повернутися до лісництва та знову присвятити себе улюбленій роботі.

Дякуємо за захист та чекаємо на повернення в родину лісівників!